Tigla Gerard in Constanta

Tigla GERARD in Constanta.

Esti in cautarea unei companii de incredere pentru montarea, sau repararea unui acoperis in Constanta, sau zona Dobrogei? Roof Serv Line este decizia perfecta!

Colaboram cu parteneri de incredere, care au in portofoliu produse de cea mai inalta calitate. Unul dintre acestia este si compania GERARD, recunoscuta la nivel international. Marca GERARD face parte din RoofTG – firma de nivel Mondial si se bucura de increderea clientilor, pe tot globul.

Iată cateva dintre avantajele pe care GERARD le pune la dispozitia clientilor sai:

 

  1. MASA REDUSA

S-ar putea sa nu fie nevoie sa va atingeti de acoperisul dvs. actual.  Tiglele GERARD sunt de 7 (!) ori mai usoare decat cele din argila sau beton.  In anumite cazuri, un acoperis GERARD nou poate fi instalat direct peste un acoperis existent.

 

  1. FRUMOS

Datorita invelisului din piatra naturala care provine din vulcanii din Noua Zeelanda, acoperisurile GERARD pot fi atat de atragatoare incat nu o sa va vina sa credeti ca au un centru rezistent din metal.

 

  1. USOR DE INSTALAT

De asemenea, datorita tiglelor noastre usoare si de mari dimensiuni, constructorii lucreaza rapid  si va puteti bucura mai repede de noul acoperis.

 

  1. DURABIL

Centrul rezistent din metal poate proteja casa chiar si pentru nepotii dvs, nefiind de mirare faptul ca GERARD are o garantie de 50 de ani. Poate va intrebati cum se face ca tiglele din metal nu ruginesc? Pentru ca tiglele sunt protejate cu un strat din aluminiu – zinc anticoroziv pe ambele parti. Fiind, totodata si placute ochiului. O metoda de inlocuire a acoperisului cu adevarat moderna. Poate cea mai buna.

Decizia va apartine!

2022-03-23T14:31:05+00:00