Sistemul Bilka – mai complet, mai accesibil

Sistemul Bilka – mai complet, mai accesibil

Acoperisul este unul dintre cele mai importante elemente, pentru orice tip de constructie. Astfel, acestea trebuie sa intruneasca doua criterii fundamentale: sa fie rezistent, oferind protectie pentru o perioada indelungata de timp si, totodata, sa aiba un aspect placut.

Alegand produsele din gama BILKA, va puteti bucura de un set complet de avantaje.

Intregul proces, de la proiectarea, furnizarea materialelor, lucrarile de montaj, sau de reparatie, pana la rezultatul final, reprezinta un sir complex de decizii. Datorita produselor din gama BILKA, nu mai trebuie sa-ti faci griji de rezistenta viitorului tau acoperis!

Astfel, pe langa calitate, partenerul nostru asigura si durabilitatea in timp a produselor sale.

Roof Serv Line se bucura de o colaborare fructuasa cu BILKA Steel, pe o perioada indelungata de timp, avand in portofoliu proiecte de success si sute de client multumiti!

Prin intermediul Roof Serv Line, puteti opta pentru produsele BILKA, alegand dintr-o gama variata si bucurandu-va de livrare gratuita, in decurs de 72h de la data achitarii avansului, indiferent de zona in care locuiti.

Tigla metalica BILKA poate fi comandata intr-o paleta de aproximativ 25 de nuante mate sau lucioase, in dependenta de modelul ales.

Pentru tigla metalica in nuante lucioase, Bilka Steel ofera o garantie de 10 ani iar pentru tigla metalica de nunate mate, perioada de garantie de extinde pana la 15 ani. Produsele din gama GrandeMat beneficiaza de 20 de ani de garantie. Această perioadă este garantată și de combinatele producătoare de materie primă.

Pentru mai multe detalii, privind lucrarile de constructii, dulgherie, montaje, sau reparatii, nu ezitati sa ne contactati la adresa noastra de mail: office@roofservline.ro, la numarul de telefon: +40 728 281 028, sau pe site-ul nostru: www.roofservline.ro

Solicita ACUM oferta pentru noul tau ACOPERIS!

2022-03-23T14:29:05+00:00