slide1
slide2
slide3
slide44
slide5

TIGLA NOVATIK SLATE NOU

Noul profil Novatik Slate Mat a fost creat pentru a imbina aspectul deosebit al ardeziei naturale cu avantajele unui material de constructie robust, modern si usor. Cu Novatik Slate ai un acoperis cu un design simplu, cu o estetica functionala, minimalista si fara elemente inutile care incarca arhitectura cladirii.

Elementele liniare puternice si liniile orizontale indraznete fac din Novatik Slate alegerea ideala pentru toate tipurile de constructii noi si renovari.
Suprafetele netede si profilul cu inaltime redusa sunt deosebit de potrivite pentru invelitori cu geometrie complexa si inclinatii de minim 16 grade.

TIGLA NOVATIK MATT

Tigla Novatik Classic Matt este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania. Otelul din care sunt produse tiglele Novatik este stabil, rezistent si sigur. Otelul cu acoperirea Colofer® – marca inregistrata a VoestAlpine – are grosimea de 0,5mm si acoperire de ZnMg de 120gr/mp. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

Profilul placilor Novatik asigura o mare stabilitate intregului acoperis, iar tonurile de culoare sunt perfect armonizate.

TIGLA NOVATIK PRACTIK

Tiglele metalice Novatik Classic Practik sunt realizate din oțel cu acoperire Colofer® Classic– marcă înregistrată a VoestAlpine – protejat de un strat de ZnMg de 120 g/mp şi au grosimea nominala de 0,45 mm. Aliajul ZnMg este foarte stabil in conditii de ceata salina si asigura o protectie sporita la coroziune ( atat pentru suprafata foii cat si pentru marginile de taiere sau gauri).

TIGLA NOVATIK CLASSIC AVANTGARDE

Novatik Classic Avangarde este prima tigla metalica vopsita dupa profilare produsa in Romania, pe una din cele mai moderne linii de vopsire din Europa. Procedeu inovator pe piata din Romania, vopsirea in camp electrostatic ofera protectie superioara la coroziune, deoarece toate muchiile sunt protejate, iar stratul de vopsea este uniform, fara microfisuri sau aglomerari.

Vopseaua folosita este foarte rezistenta la faltuire – unul din cele mai importante avantaje ale tiglei metalice Novatik, pentru ca asigura etanseitate sporita intregului acoperis. Vopseaua folosita la tigla metalica Novatik Classic Avangarde respecta standardele internationale Qualicoat, clasa 2, este ultradurabila, rezistenta la impact, antistatica, impermeabila, rezistenta la ultraviolete si rugina si nu in ultimul rand este eco-friendly.