slide1
slide2
slide3
slide44
slide5

TIGLA GERARD CLASSIC

Tiglele Gerard Classic arata bine, dureaza mai mult si sunt sigure in orice mediu.

Tiglele Classic pot adăuga stil si siguranta oricarei case sau cladiri comerciale.

Fiecare modul este profilat din otel de mare calitate cu Zincalume®, avand o rezistenta exceptionala, iar profilul traditional este imbunatatit cu frumusetea acoperiririi cu granule din piatra naturala.

TIGLA GERARD DIAMANT

GERARD DIAMANT – Inspirat de unul dintre cele mai rezistente si durabile materiale cunoscute din lume.

Produse de inventatorul tiglelor metalice cu acoperire de piatra, lider de piata de mai bine de 50 de ani, acoperisurile noastre au fost testate in conditii extreme de-a lungul timpului. Fie ca vorbim de cutremurele din Noua Zeelanda, de tsunami-urile din Japonia, de uraganele americane, de verile fierbinti din Australia, de iernile geroase din Siberia sau de caderile masive de zapada din cei mai inalti munti ai Europei, acoperisurile GERARD au rezistat
impotriva celor mai puternice forte ale naturii.

GERARD DIAMANT nu numai ca va rezista pentru o lunga perioada de timp, protejandu-va pe dumneavoastra si generatiile viitoare, ci va va ajuta sa economisiti bani pentru ca suprafata de acoperire a unui modul cu 10% mai mare, fata de celelalte profile Gerard, reduce costurile si timpul de montaj.

TIGLA GERARD HERITAGE

In tiglele Gerard Heritage se regăsesc mai mult de 50 de ani de cercetare si dezvoltare.

Modulul Gerard Heritage este format prin presarea in otel a 7 ondule orizontale. Fiecare modul este profilat asa incat sa se formeze o suprapunere extrem de puternica iar interconectarea modulelor este estetica.

TIGLA GERARD MILANO

Tiglele Gerard Milano au fost create folosind tehnologie de ultima ora, pentru a extinde larga noastra gama de profile.

Avand aspectul atemporal al acoperisurilor mediteraneene, Gerard Milano este alegerea perfecta pentru arhitectii care se vor bucura sa lucreze cu curbele fine si versatilitatea acestor module care se interconectează solid.

TIGLA GERARD CORONA SHAKE

Colonistii europeni care au emigrat în America în secolele XVII – XVIII au adus cu ei traditiile engleze, olandeze, franceze si germane in acoperisuri si au recreat aceste stiluri din lemn, care se găseau din belsug.

Cedrul era spart cu toporul pentru a crea sindrile. Estetica naturala a acoperisurilor cu sindrila a fost reinventata in Gerard Shake, incorporand un montaj rapid.

TIGLA GERARD SENATOR SHINGLE

Alegeti Gerard Shingle pentru acoperis, si ati ales un acoperis rezistent, durabil si atractiv. Alte tipuri de sindrile, precum cele din lemn, sunt sisteme de acoperis scumpe deoarece trebuie montate peste un substrat lemnos.

In plus, tiglele Gerard Shingle isi pastreaza aspectul atractiv, comparativ cu multe alte acoperisuri cu sindrile, datorită miezului durabil si stabil din otel.