slide1
slide2
slide3
slide44
slide5

Roof Serv Line s-a nascut din pasiunea si ambitia unei echipe tinere, care a depus toate eforturile pentru a dezvolta si extinde activitatea in zona Dobrogei, promovand toata gama de sisteme de invelitori din tigla metalica, sisteme de acoperire si placare cu tabla cutata, casete de fatada,
sisteme de drenaj pluvial, porti industriale si de garaj, constructii metalice multifunctionale, elemente pentru siguranta acoperisurilor si multe alte elemente si accesorii necesare unor  constructii complexe.

Roof Serv Line promoveaza marci de calitate prin excelenta din domeniul constructiilor, special concepute pentru a oferi clientilor sai garantia realizarii proiectelor intreprinse.

In plus, Roof Serv Line ofera consultanta gratuita si le propune clientilor solutii pentru a face cea mai buna alegere.

Oferind servicii complete, Roof Serv Line asigura service si montaj la standarde calitative deosebite pentru toate produsele comercializate.

Activitatea Roof Serv Line este structurata in doua divizii : constructii industriale si constructii rezidentiale, pentru care detinem un amplu portofoliu de lucrari, realizate la cele mai inalte standarde, cu materiale de calitate si o executie ireprosabila.